STELL

Spominjući dane kada je televizor stajao na jednom mjestu na stolu, a gledatelji su morali pronaći prikladno mjesto samo da bi ga gledali zvuči kao nešto iz prapovijesti.

Nasuprot tome, današnja tehnologija neprimjetno se prilagođava potrebama korisnika. Kao dokaz, postoji širok spektar proizvoda Stell marke, koji od 2005. godine ne obuhvaćaju samo stacionarne, proširive i artikulirane nosače za televizore i AV opremu, već i različite vrste modernih stolova i police.

Glavne prednosti Stellovih proizvoda nisu samo vrhunska kvaliteta, atraktivan izgled i maksimalna fleksibilnost, već i jednostavan rad, koji osigurava lako rukovanje i praktičnu upotrebu.

Postoji mnogo  vrsta pribora dostupnih za razne  veličine televizora i AV opreme.

Stell brand također nudi kombinacije nosača s TV stolovima ili samostalne univerzalne stolove za svaki interijer u metalnom, staklenom ili drveno / staklenom dizajnu.

Jedan od novijih trendova koji privlače potrošače ne samo u javnim prostorima već i kao dio suvremenog dizajna interijera su projektori a Stell je i tu ponudio rješenje sa stacionarnim ili produživim nosačima za projektore .

Stellova marka također privlači ljubitelje kvalitetne glazbe. Za DVD i set-top-kutije nudi praktične univerzalne police i artikulirane zvučničke zidne nosače koji pridonose bogatom iskustvu slušanja glazbe i izgovorene riječi.

Vlasnici satelita također su upoznati s Stellovim proizvodima – visokokvalitetni, ali pristupačni antenski nosači nude značajnu fleksibilnost – mogu se montirati na zidove, balkone ili stupove.

STELL ASORTIMAN
© Copyright - EXCETRA d.o.o. | Brezovička cesta 27 M, 10 000 Zagreb | OIB: 80285304749 | MBS: 4759257 | Privredna banka Zagreb d.d. IBAN: HR35 2340009 1110879780 | Direktor: Jasmina Miškec |
SERVIS